Teksten schrijven op melodie voor Abraham of Sarah lied

Hallo,
Ik ben Johan Follon.

Vanaf mijn vijftiende jaar ben ik al actief bezig met muziek.
Helaas door een ongeluk, is het voor mij niet meer mogelijk om een instrument te bespelen, maar gelukkig heb ik nog één heel goed instrument over……..mijn stem. 
Naast het zingen, houd ik mezelf ook al jaren bezig met componeren en veelvuldig tekst schrijven, voor regionale groeperingen en landelijk op aanvraag.

Speciaal voor Abraham en Sarah feestjes schrijf ik teksten voor u op maat. U mag zelf een melodie kiezen en ik schrijf voor u de tekst. Heeft u geen idee voor een melodie, dan kan ik samen met u bekijken welke melodie het beste zou passen. Hoe meer input u mij geeft over de Abraham of Sara, hoe persoonlijker de tekst kan worden.

Ik vraag hiervoor een kleine vergoeding van € 15,- per aangeleverde tekst.

Voor het maken van een tekst geeft u enkele aanknopings punten op.
Zoals leuke herinneringen van vakanties, werk, gezin, hobby, huis en tuin, buren, opleiding en school. Dus over het verleden, heden en toekomst.

Ook voor het maken van een levensloop bent u bij mij aan het juiste adres !

- Prijzen: incl. verzendkosten
- Maken van tekst € 15,00
- Levertijd ca 2 weken

Johan Follon.
Tel nr 06-13773187
E-mail jbgmfollon@kpnmail.nl

Spoedgevallen eventueel mogelijk in overleg, neem daarvoor a.u.b. eerst telefonisch contact op, om te bespreken wat de mogelijkheden daarin zijn.

Voor meer informatie neem contact op met Johan Follon, klik hier.Veel plezier met de teksten en liedjes van onze tekstschrijver Johan.